Waar ben je naar op zoek?

Blendix: uw eigen maatwerkmeel

Blendix: uw eigen maatwerkmeel. Afgestemd op uw doelstellingenen en uw ruwvoerkwaliteit. Alles in één mengsel. Zo voert u, heel gemakkelijk, van alles genoeg en niets teveel.

Voor u op maat gemaakt

Afbeelding: Blendix maken

Maatvoer Blendix wordt door uw TMR-specialist geoptimaliseerd op basis van de kwaliteit van uw eigen (ruw)voer. De Blendix wordt samengesteld met voersupplementen die passen bij uw doelstellingen.Zo kunt u sturen op vruchtbaarheid, (klauw)gezondheid, melkproductie en voerefficiëntie.

Gezondere koeien

Afbeelding: Gezonde koeien

Door gericht additieven toe te voegen aan uw maatmeel kunt u heel precies sturen op het voorkomen van gezondheidsproblemen. Denk bijvoorbeeld aan nutrienten die vruchtbaarheid of klauwgezondheid van uw veestapel ondersteunen.

Hoger rendement

Afbeelding: Hoger rendement

Bij het samenstellen van een Blendix staat een maximale benuttting van uw eigen ruwvoer voorop. Het rantsoen wordt met Blendix aan de hand van uw ruwvoerkwaliteit passend gemaakt.

  • Maximale ruwvoerbenutting
  • Goedkoopste dagrantsoen
  • Hogere levensproductie 

Meer arbeidsgemak

Afbeelding: Meer arbeidsgemak

Met Blendix in uw rantsoen heeft u minder werk én minder kans op voerfouten. 

  • Alles in één mengsel
  • Hogere arbeidsefficiëntie
  • Lage kans op voerfouten 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over Blendix maatvoermeel? Of heeft u een andere vraag aan een van onze TMR-specialisten,? Neem dan contact op met uw specialist, accountmanager, uw locale dealer of de klantenservice Herkauwers.