Waar ben je naar op zoek?

Feed audit - APK voor TMR

Afbeelding: website feed audit

Wat gaat er goed en waar kunt u verder optimaliseren? Breng verborgen rendement op uw bedrijf in kaart met de Feed Audit, een bedrijfsscan speciaal voor bedrijven die een TMR-rantsoen voeren. De Feed audit bestaat uit vijf stappen:

1

Stap 1: Oriëntatiebezoek van de TMR-specialist

Een van onze TMR-specialisten bezoekt uw bedrijf en stelt aan de hand van een gesprek en een rondgang op het bedrijf een op maat gemaakte Feed audit samen. De onderdelen die in de Feed Audit aan bod komen worden afgestemd op basis van uw bedrijf: van voeropslag, het voermengproces en koecomfort tot koesignalen en transitiemanagement.

2

Stap 2: Feed audit op uw bedrijf

De Feed audit wordt uitgevoerd door een van onze getrainde medewerkers, die niet bekend is met de dagelijkse gang van zaken op uw bedrijf. Een frisse blik van buitenaf! De audit duurt ongeveer een halve tot een hele dag.

3

Stap 3: De resultaten

De resultaten worden geanalyseerd, uitgewerkt en samengevat. Vervolgens neemt de TMR-specialist de resultaten met u door. 

4

Stap 4: Plan van aanpak

Aan de hand van de resulaten van de audit, maakt u samen met uw  TMR-specialist een plan van aanpak wat goed past bij uw bedrijfsvoering.

5

Stap 5: Monitoren van de resultaten

Werkt de nieuwe aanpak, of is er nog ruimte voor verbetering? U kijkt samen met uw specialist wat de Feed audit heeft opgeleverd. 

Een Feed audit op uw bedrijf?

Wilt u weten waar het verborgen rendement op uw bedrijf ligt? Meldt u aan voor een Feed audit! Neem voor meer informatie contact op met uw specialist, accountmanager, uw regionale dealer of de klantenservice Herkauwers. Wij komen graag bij u langs!