Waar ben je naar op zoek?

Demodagen ForFarmers ruwvoerteelt innovatievelden, september 2021

Een optimale ruwvoerproductie wordt steeds belangrijker. Beter ruwvoer van eigen land draagt direct bij aan een beter rendement en helpt u bovendien om te voldoen aan regelgeving en wensen vanuit de zuivel en consument. Bij het verkennen van mogelijkheden en kansen staat ForFarmers u graag terzijde tijdens de demodagen op de ruwvoerteelt innovatievelden in Bornerbroek (Ov) en Spier (Dr). 

Datum, programma en aanmelden

Op 7, 8 en 9 september organiseert ForFarmers demodagen op de ruwvoerteelt innovatievelden in Bornerbroek (OV) en op 15 en 16 september in Spier (DR). Hier krijgt u de gelegenheid om de nieuwste innovaties en actuele zaken rondom de ruwvoerteelt te aanschouwen. Op 7 september wordt de dag georganiseerd voor geïnteresseerden die geen licentieverlenging nodig hebben. Op 8, 9 september en 15 en 16 september worden de dagen georganiseerd met GBM licentieverlenging, module Veiligheid en Techniek.

Registreren is gratis. Vooraf registreren is voor alle dagen verplicht, zonder registratie kunt u het veld niet bezoeken. Klik op de datum die voor u van toepassing is en u wordt doorverwezen naar de aanmeldpagina:

Bornerbroek (Overijssel)

Spier (Drenthe)

Afbeelding: IMG_1605