Waar ben je naar op zoek?

Ga voor een hogere groei met behulp van Corngold®

Sector Nieuws Sector Nieuws2-3-2022
Afbeelding: R_71200_Corngold

In verband met de gunstige prijs-kwaliteitverhouding is het interessant om te overwegen om Corngold toe te voegen aan het rantsoen.  Corngold is het jaarrond beschikbaar en kan dus als een vaste rantsoencomponent opgenomen worden. De prijsstelling van Corngold levert een bijdrage in verlaging van de (voer)kostprijs voor het vleesveerantsoen.

Corngold is een vers maisglutenvoer wat ontstaat bij de winning van zetmeel uit korrelmais. Het bestaat uit mais zemelen, zetmeel en maisweekwater. Het is dan ook een nutritioneel hoogwaardig veevoer met een relatief hoog gehalte aan drogestof. Het bevat een hoog aandeel zetmeel aangevuld met voldoende eiwit op niveau.  Daarnaast is het een zeer smakelijk voedermiddel wat graag opgenomen wordt door rosé kalveren. Dit zorgt dan ook bij vleesvee voor een hogere groei en een betere bevleesdheid.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Corngold® of wilt u het product inzetten? Of heeft u een andere vraag aan onze specialisten?  Neem contact op met uw specialist, accountmanager, klantsenservice Herkauwers of uw regionale ForFarmers dealer.

Om wekelijks op de hoogte te blijven van het laatste grondstoffen nieuws en de prijsontwikkelingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief 'Marktinformatie enkelvoudige voeders'.