Waar ben je naar op zoek?

Introductie Vitamilk Beef met nieuw aroma

Sector Nieuws Sector Nieuws17-4-2019
Afbeelding: Vitamilk Aroma

ForFarmers introduceert deze maand een nieuw aroma - een combinatie van geur- en smaakstoffen - in  Vitamilk Beef en Vitamilk Rosé. Uit onderzoek is gebleken dat kalveren melkpoeders met dit aroma snel opnemen, omdat het erg smakelijk is.

“Dat draagt bij aan optimale benutting van onze hoogwaardige kalvermelkpoeders,” zegt Alien van der Hem, Marketingmanager Vleesvee. “Al onze kalvermelkpoeders bevatten hoogwaardige grondstoffen en een uitgebalanceerde hoeveelheid vet en eiwit. Zo is de behoefte van het rosékalf ingevuld en kan het kalf zijn potentiële groei waar maken”.  De Vita melkpoeders bevatten bovendien Care+, een mengsel van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën die de weerstand ondersteunen en o.a. darminfecties helpen te voorkomen.

De introductie van de aroma in Vitamilk melkpoeders vindt gelijktijdig plaats met de overschakeling naar de productielocatie van Sprayfo/Trouw in Deventer waar Vitamilk sinds 1 april 2019 wordt geproduceerd. De Vitamilk melkpoeders zijn sinds die datum ook VLOG-gecertificeerd.

Wilt u meer weten over de vernieuwde Vitamilk of bent u benieuwd welk melkpoeder het beste bij uw doelstelling past? Neem dan contact op met uw vleesveespecialist!

Ook interessant