Waar ben je naar op zoek?

Maatregelen ForFarmers in verband met Corona

Sector Nieuws Sector Nieuws4-1-2021

Zoals u ongetwijfeld in de media en in uw omgeving hoort en merkt, is het coronavirus weer met een flinke opmars bezig. Ook bij ForFarmers zijn we onverminderd alert op besmettingsgevaar. In lijn met de maatregelen vanuit de overheid nemen wij eigen maatregelen om besmetting van onze medewerkers en van onze partners en klanten - u dus - zo veel mogelijk te voorkomen. De meeste maatregelen heeft u eerder al van ons gehoord, maar gezien de toename in besmettingen in de samenleving, vragen we nogmaals uw aandacht hiervoor.

Afbeelding: corona update

Bedrijfsbezoeken blijven mogelijk, maar niet onaangekondigd

Onze medewerkers werken, daar waar mogelijk, nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis. Zij zullen u telefonisch en via digitale communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk blijven ondersteunen. Wel worden onze specialisten en accountmanagers nog steeds in de gelegenheid gesteld om het boerenerf te bezoeken. Wij vragen onze buitendienst met klem om hun bedrijfsbezoeken uitsluitend plaats te laten vinden op afspraak en onder duidelijke voorwaarden, die zij voorafgaand aan het bezoek met u afstemmen. Dezelfde voorwaarden gelden voor de verkoopactiviteiten van ForFarmers Nederland, Reudink en PAVO in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg.

Onze voorwaarden zijn onder andere:

Voorzorgsmaatregelen bedrijfsbezoeken

Voerbestellingen minimaal twee dagen van tevoren

Een tijdige voerbestelling helpt ons enorm in het logistieke proces, zeker in tijden van corona. Onze collega’s van de klantenservice en op de logistieke afdeling werken vanwege de coronamaatregelen momenteel ook met restricties ter plekke, wat vaak betekent dat zij met minder mensen op de bedrijfslocaties van ForFarmers zijn. In verband daarmee doen wij een beroep op u om voerbestellingen minimaal twee dagen voor de gewenste leverdag door te geven. Bij voorkeur via het online portaal MyForFarmers, anders per e-mail of telefoon. Mochten we een keer minder goed bereikbaar zijn, dan hopen wij op uw begrip.

Voerbezorging

Onze chauffeurs zullen ook op gepaste wijze blijven omgaan met de huidige situatie. Zij vermijden fysiek contact en maken geen gebruik van de faciliteiten op uw bedrijf.

Coronabesmetting op uw bedrijf?

Mochten er personen op uw bedrijf besmet zijn met het coronavirus, wilt u dat dan doorgeven bij uw bestelling of aan uw specialist/accountmanager? Dan geeft u ons de mogelijkheid om onze medewerkers te beschermen.

Continuïteit voerleveringen niet in gevaar

Omdat de voersector als cruciale industrie is aangemerkt, is er geen reden te verwachten dat de grenzen voor transport van grondstoffen of mengvoer zouden sluiten. Uiteraard houden wij de overheidsmaatregelen en de verschillende schakels in de aanleverketen in de gaten.

Termijn maatregelen

Wij hanteren minimaal dezelfde termijnen als de Nederlandse overheid. U mag van ons verwachten dat wij, wanneer er grote wijzigingen zijn in de maatregelen die wij hanteren die voor u relevant zijn, u hiervan op de hoogte stellen. Dit doen we onder andere met digitale nieuwsbrieven en deze webpagina