Waar ben je naar op zoek?

Voedingsaanpak Schapen

ForFarmers heeft verschillende schapenvoeders, geschikt voor elke bedrijfssituatie, in haar assortiment. De schapenvoeders richten zich op onderhoud, extra energie aan het einde van de dracht en een goede biest- en melkproductie

Voerreeksen

Het assortiment schapenvoeders telt twee reeksen met elk eigen kenmerken: 

•    Prima: voeders met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, bevatten geen toegevoegd koper: schapenbrok Prima en Schapen-/lammerenbrok Solide. 

•    Maxima: voeders voor een maximale prestatie en rendement met gezonde dieren: schapenbrok prestige en schapen-/lammerenbrok Excellent Care+
 
Hiermee heeft ForFarmers voor alle fasen in de schapenhouderij een optimaal krachtvoer beschikbaar en vindt u eenvoudig een product dat past bij uw bedrijf en uw doelstelling. 

Afbeelding: geitenbrok

Mineralenmengsels 

Mineralen en vitaminen spelen een belangrijke rol in de balans tussen productie, vruchtbaarheid en gezondheid. De Univit-mineralenmengsels van ForFarmers bevatten een mengsel van mineralen en vitaminen die aansluit bij de dagelijkse behoefte van het schaap. Het assortiment bestaat uit twee producten:

•    Univit schapen Z10: het mineralenmengsel ter aanvulling van het basisrantsoen of een rantsoen met gronstoffen en/of bijproducten.

•    Univit koper plus Z10: het mineralenmengsel ter aanvulling van het basisrantsoen of een rantsoen et grondstoffen en/of bijproducten aangevuld met koper, voor koperbehoeftige schapenrassen als Rijnlam of Flevolander.

Naast zakgoed zijn de Univitmineralenmengsels ook verkrijgbaar in een handige likemmer. 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de productievoeders en mineralen voor schapen of een advies op maat, neem dan contact op met uw specialist of vul het informatieformulier in.