Waar ben je naar op zoek?

Dit was #wijboerenoveral

Boeren zijn er altijd… en overal. Daarom startten we in november de campagne #wijboerenoveral. Al onze klanten ontvingen een overall, maar ook niet-klanten maakten kans op een van onze blauwe eyecatchers. We daagden de boeren van Nederland uit om hun leukste overall-moment te delen op social media met #wijboerenoveral. En dat lukte! Onze ForFarmers-overalls werden door heel Nederland met trots gedragen. In dit artikel blikken we graag samen met jou terug op de mooiste inzendingen. Kijk je mee?

Met de campagne #wijboerenoveral wilden we de Nederlandse boeren bedanken voor hun harde werk, laten zien dat we ook in een tijd als deze zij-aan-zij staan én duidelijk maken dat boeren trots mogen zijn op wat ze doen. We spraken met boer Mark, boer Johan en boerin Nienke over hun kijk op de sector, het uitdragen van trots en de toekomst van het vak.

Afbeelding: overall Inzendingen-1

Decemberkiekjes in overall

Tegelijkertijd begonnen we met het uitdelen van de ForFarmers-overalls aan onze klanten. In drie maanden tijd deelden onze vertegenwoordigers aan ál onze klanten een exemplaar uit! Tegen het einde van 2020 puilde onze mailbox en social media kanalen uit met alle mooie en vooral creatieve inzendingen. Zoals je ziet, sloten sommige inzendingen zelfs naadloos aan op het december-thema. Hartstikke leuk!

Afbeelding: overall Inzendingen-2

Van jong tot oud

Ook na december bleven de inzendingen binnenstromen. Zowel jong als oud wist ons voortdurend te verrassen met mooie overall-kiekjes. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook kinder-overalls op voorraad hadden. Dit was van origine niet het plan, maar we besloten toch om ook een aantal kleine overalls weg te geven via meerdere winacties. Inmiddels hebben deze jonge winnaars bericht gehad en hun overall in ontvangst mogen nemen. De ForFarmers overall wordt dus nu ook door toekomstige boeren en boerinnen met trots gedragen. Prachtig toch?

Afbeelding: overall Inzendingen-3

Alle sectoren

Kinderen waren niet de enige jonkies die voorbij kwamen als modellen voor op de foto. Jullie poseerden ook massaal met de jonge dieren in de stal of in de wei. Dat leverde natuurlijk alleen maar nog meer gezellig beeldmateriaal op! Van rundvee tot pluimvee en van varkens tot geiten en schapen; de overall-momenten vlogen ons vanuit alle sectoren om de oren.

Afbeelding: overall Inzendingen-4

Winnaars

Jullie lieten massaal zien hoe trots jullie zijn op de boerensector. En daar zijn wij bij ForFarmers dan weer enorm trots op. We willen jullie bedanken voor alle creativiteit en fantastische inzendingen, maar bovenal voor al het harde werk dat jullie keer op keer verrichten. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien… in overall natuurlijk. En onthoud dat we ook in deze tijd zij-aan-zij staan. Vroeger, nu en in de toekomst!

De winnaars van de laatste en langstlopende winactie zijn inmiddels bekend. Benieuwd wie? Lees dat hier. 
De winnaars van de drie winacties op social media zijn steeds direct na afloop van de actie op Facebook en Instagram bekend gemaakt.