Zoeken
For the Future of Farming
BierbostelKoeienCorngoldPluimveeProtiWanze

02-10-2017

Doorvoercontracten CorngoldĀ® winter 2017/2018

Afbeelding: R_71200_Corngold

Veehouders die Corngold® gedurende een langere periode in het rantsoen opnemen waarderen wij zeer en willen wij dan ook graag belonen. In dat kader biedt ForFarmers wederom de mogelijkheid om doorvoercontracten voor Corngold® af te sluiten. Voor de periode vanaf 1 oktober 2017 tot en met 31 maart 2018 bieden we aan afnemers en toekomstige afnemers van Corngold® de mogelijkheid om voor de winterperiode een doorvoercontract Corngold® af te sluiten.

Corngold® is een smakelijk en stabiel product dat het jaar rond beschikbaar is. Het product stimuleert opname, is goed verteerbaar en heeft een hoge concentratie aan energie en eiwit. Het hoge zetmeelgehalte stimuleert de melkproductie bij melkkoeien en de vleesaanzet bij vleesvee.

Bij een doorvoercontract committeert de afnemer zich om vier of meer combinaties Corngold®, verspreid over de periode van 1 oktober 2017 tot en met 31 maart 2018 af te nemen. Daar staat aan het eind van de periode een aantrekkelijke korting tegenover. Deze korting wordt na afloop, wanneer de afnemer aan alle verplichtingen heeft voldaan, uitgekeerd. Dit contract is uitsluitend geldig indien voor 1 november 2017 een ondertekend exemplaar in het bezit is van ForFarmers Nederland B.V. t.a.v. Team Herkauwers.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via +31 88 024 81 10 of per mail via trading.herkauwers@forfarmers.eu.