Zoeken
For the Future of Farming
VitaliteitscoreFosfaatrechten 2018MelkefficiƫntQuick FitVoertaal Melkvee

12-08-2015

Tekort aan ruwvoer?

Heeft of verwacht u een tekort aan ruwvoer? Of wilt u gemakkelijk ruwvoer besparen? Lees dan verder en maak kennis met Ruwvoermeel.

Ruwvoermeel is een rustig verteerbaar grof gemalen grondstoffenmengsel dat uitstekend geschikt is om zowel bij melkkoeien als bij jongvee enkele kilogrammen drogestof ruwvoer te vervangen. Bovendien stimuleert ruwvoermeel de gehaltes in de melk, met name het vetgehalte in de melk. Afhankelijk van de rantsoensamenstelling kan Ruwvoermeel twee tot vier kilogram drogestof uit ruwvoer vervangen.

Optimale voerbenutting
De voederwaarde van Ruwvoermeel is vergelijkbaar met een goede graskuil. Bovendien bevat Ruwvoermeel ook mineralen. U heeft geen extra producten nodig om het rantsoen te corrigeren. Ruwvoermeel is een droog product, hoeft niet worden ingekuild en is makkelijk op te slaan. Bewaar-en inkuilverliezen zijn dus niet aan de orde. Dit draagt bij aan een optimale voerbenutting.

Ruwvoermeel:
+ makkelijk toepasbaar
+ gunstige voederwaardeprijs
+ ideale oplossing ruwvoertekort

Ruwvoermeel is een uitstekende ruwvoervervanger in het Feed2Milk-assortiment. Feed2Milk melkt beter!

Meer weten?
Uw melkveespecialist kan samen met u beoordelen of dit ook bij uw bedrijf past en adviseert u over det toepassing van Ruwvoermeel. U kunt ook contact opnemen met de Klantenservice Rundvee via 0800 7863 833 of dit contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.