Zoeken
For the Future of Farming
Agroscoop_alle-sectoren

16-04-2015

Feed2Meat werkt beter!

Feed2Meat is de nieuwe naam van de voedingsaanpak vleesvee van ForFarmers Hendrix, die staat voor probleemloze groei van gezonde dieren. De uitgekiende voeders uit het Feed2Meat-assortiment en het deskundig advies van de vleesveespecialist vormen de basis voor een optimale voerbenutting en het beste saldo per dierplaats per jaar.

Het Feed2Meat assortiment bestaat uit verschillende voerreeksen. Elke reeks heeft zijn eigen specifike kenmerken om invulling te geven aan individuele doelstellingen van de veehouder en passend bij de voerstrategie en het type rantsoen. Feed2Meat werkt beter!

Aanpassing naamgeving

In lijn met het nieuwe concept Feed2Meat, worden met ingang van mei ook de namen van de rosé voeders aangepast. De naam 'Torrex' verdwijnt ook hier en wordt vervangen door 'Rosé'. De artikelnummers blijven hetzelfde en ook aan de voeders wordt verder qua samenstelling niets gewijzigd. In de assortimentfolder van onze rosé kalvervoeders hanteerden we voorheen ook al niet de naam Torrex in de naamgeving, dus daarin wijzigt niets.