Zoeken
For the Future of Farming
pluimvee nieuw 2pluimvee nieuw 3

Assortiment onbehandelde leghennen

VitaFocus heet de voedingsaanpak van ForFarmers voor vitale onbehandelde leghennen. Makkelijk en zorgeloos onbehandelde hennen houden tot boven de 100 weken. Met de VitaFocus voedingsaanpak van ForFarmers haalt u het maximale rendement uit uw leghennen.

De VitaFocus-aanpak is verdeeld over vier verschillende levensfasen:

  • Opfok: van 0-17 weken,
  • Transitie: van 17-30 weken,
  • Piekproductie: van 30 tot 60 weken
  • Legpersistentie: 60 tot >100 weken.

Veilige opfok

De VitaFocus opfokvoeders leggen de basis voor topresultaten tijdens de legperiode. Dankzij een optimale ondersteuning van de (darm)gezondheid ontwikkelen de kuikens zich probleemloos tot een vitaal en uniform koppel jonge leghennen.

Soepele transitie

De VitaFocus prelegvoeders zorgen voor een makkelijke en vlotte overgang van de opfok- naar de legperiode. Met onze startvoeders investeert u maximaal in de ontwikkeling van jonge dieren tot robuuste leghennen.

Hoge piekproductie

De VitaFocus topvoeders garanderen voorspelbare technische resultaten. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen kiest u één van de drie voerreeksen: Prima, Optima of Maxima.

Uitstekende legpersistentie

De VitaFocus stabiel- en finishvoeders worden ingezet voor de stabilisatie van het eigewicht en het behoud van de schaalkwaliteit. Onze finishvoeders zijn speciaal ontwikkeld voor koppels die u tot 100 weken of zelfs langer wilt houden.

Veel praktijkervaring met onbehandelde leghennen

Bij de aanpak van VitaFocus ligt er nog meer nadruk op een goede gezondheid en een goede vertering. ForFarmers heeft veel praktijkervaring opgedaan met onbehandelde hennen . Niet alleen bij leghennen, maar ook in de opfok, ouderdieren en bij biologisch gehouden leghennen. Zo zien we dat er vooral in het begin veel verschil kan worden gemaakt. Investeer dus in de opfok van de hen, juist ook als de hen net op het legbedrijf is aangekomen. Want de opfok van een leghen duurt geen 18 maar 30 weken. Hier wordt de basis voor een goed rendement gelegd.


Advies en informatie
Wilt u meer informatie of sparren over de voerkeuze? Neem dan contact op met uw
specialist /accountmanager of vul het informatieformulier in.