Zoeken
For the Future of Farming
pluimvee nieuw 5vleeskuikenouderdierenpluimvee nieuw 4

27-09-2016

ForFarmers wederom op één in V-focus onderzoek

Afbeelding: ForFarmers ontvangt oorkonde van V-focus voor Beste Advies
Geesje Rotgers en Richard Dijkstra

Beste Advies in 2016 en Beste Koop in 2015

ForFarmers gaf het afgelopen jaar het beste advies aan veehouders, blijkt uit onderzoek door vakblad V-focus. Deze zomer vroeg V-focus aan veehouders van welke zakelijke relatie zij het afgelopen jaar het beste advies kregen. Donderdag 22 september ontving Richard Dijkstra, directeur pluimvee van ForFarmers, de prijs van Geesje Rotgers, hoofdredacteur van het blad V-focus.

In 2015 werden de voeders van ForFarmers in een soortgelijk onderzoek van V-focus door veehouders verkozen tot 'Beste Koop'. Ook in 2014 (Nr. 2 bij Beste Werkgever) en 2013 (de Beste Adviseur) behoorde ForFarmers tot de top van deze ranglijst.

ForFarmers is niet alleen trots op dit resultaat, het is tevens een bevestiging dat waar wij voor staan, ook door veehouders zo ervaren wordt: we zijn betrokken bij de agrarische sector, hebben uitstekende adviseurs (Beste Advies), een uitstekend product (Beste Koop) en blijven werken aan goed werkgeverschap.

Het onderstreept ook onze missie: ForFarmers heeft vertrouwen in de toekomst en zet zich vóór alles in voor de continuïteit van het boerenbedrijf. Door intensief met klanten samen te werken, bieden we hen concreet resultaat met een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie! Samen met klanten werkt ForFarmers aan ‘For the Future of Farming’.