Waar ben je naar op zoek?

Varkens

swipeIconswipe voor meer items

Als varkenshouder streeft u naar gezonde varkens die goed groeien. Uw bedrijfsdoelstellingen staan bij ons centraal. Daarom werken wij nauw met u samen voor een beter rendement, hogere efficiëntie en gezonde varkens. Onze varkensspecialisten en accountmanagers helpen u met deskundig advies en met een ruim assortiment varkensvoeders. Met continu onderzoek en verdere ontwikkeling van onze varkensvoeders streven we naar een gezondere, efficiëntere varkenshouderij die klaar is voor de toekomst.

Laatste nieuws

Ook interessant

Agroscoop
Agroscoop is het monitoringsprogramma van ForFarmers waarmee u de resultaten op uw bedrijf optimaal benut om uw bedrijf te sturen.
DML
ForFarmers levert naast mengvoeders onder de noemer Dry Moist Liquid een compleet assortiment vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service!
Karkasanalyse
Met het online programma Karkasanalyse analyseert u of uw vleesvarkensspecialist de karkasgegevens van uw vleesvarkens om te sturen op een hogere opbrengst.
Link: https://issuu.com/forfarmers/docs/voertaal_varkens_2021_nr.1?fr=sNTk1ZTIzODMwNjI

Voertaal Varkens

In de nieuwste uitgave van Voertaal Varkens aandacht voor o.a. het vernieuwde VIDA-biggenvoerassortiment, de voordelen van fermentatie, voerproeven en wat leveren die op? Verder twee reportages: zeugenhouder Wim Hendrickx vertelt over het goede teamwerk op zijn bedrijf en vleesvarkenshouder Ruud Timmerhuis is enthousiast over het effect van koeling op zijn vleesvarkensbedrijf. En accountmanager Math Muyres blikt terug op maar liefst 40 jaar dienstverband!

Bekijk de Voertaal Eerdere edities

 

 


Welke info van ForFarmers wilt u ontvangen?

Meld u aan en blijf op de hoogte van onze kennis, productinformatie, acties en evenementen.

Nu aanmelden

Ontvangt u al info van ForFarmers en wenst u uw voorkeuren te wijzigen? Of wilt u zich hiervoor uitschrijven? Dat kan ook via deze knop.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

Heeft u een vraag, wilt u voer bestellen of iemand van onze klantenservice spreken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen