Waar ben je naar op zoek?

Gezondheidsaanpak: NutriCare360

Veranderende wetgeving met betrekking tot voer en de noodzaak het medicijngebruik te minimaliseren, vereisen een gezamenlijke aanpak. Met NutriCare360 werkt ForFarmers samen met de varkenshouder en dierenarts aan een gezamenlijk plan om de gezondheid van varkens te verbeteren. De aanpak past binnen het thema ‘diergezondheid & dierenwelzijn’ van de duurzaamheidsstrategie van ForFarmers.

Van plan tot resultaat

De NutriCare360-aanpak begint met het opstellen van een adviesplan op het varkensbedrijf. De eerste stap is een analyse die de specialist van ForFarmers uitvoert in samenwerking met de varkenshouder en de dierenarts. ForFarmers stelt hiervoor hulpmiddelen ter beschikking.

  • Nutritie, gezondheid en management
  • Resultaat door unieke samenwerking
  • Praktische aanpak en hulpmiddelen
  • Optimale gezondheid en vitaliteit

Peter Zanders, technisch specialist biggen

Quote
"Bij ForFarmers geloven we dat er geen kant-en-klaar antwoord is op de verschillende uitdagingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit van biggen.”

Samenwerken aan een betere gezondheid

De uitdaging om de gezondheid en vitaliteit van biggen te verbeteren is nooit groter geweest dan nu. Zowel voor de varkenshouder, de dierenarts als de voerleverancier. De oplossing zit in ‘samenwerken aan een betere gezondheid’. Dit betekent dat we het management van de varkenshouder combineren met de kennis van de dierenarts en onze kennis van voer en de juiste toepassing daarvan.

Van plan tot resultaat

De NutriCare360-aanpak is een gestructureerd programma dat de managementaanpak van de varkenshouder, de gezondheidsaanpak van de dierenarts en de VIDA-voedingsaanpak van ForFarmers combineert tot een gezamenlijk adviesplan. Met behulp van managementprogramma Agroscoop worden technische doelen geformuleerd en gemonitord. Dit maakt de voortgang en het uiteindelijke resultaat zichtbaar en helpt bij het bepalen van de benodigde vervolgstappen.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer weten over NutriCare360? Neem contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.