Waar ben je naar op zoek?

Ontmoet ons VIDA-team

In de markt is een grote vraag naar kwaliteitsbiggen. De biggenopfok is echter één van de gevoeligste onderdelen op een zeugenbedrijf. Het VIDA-team van ForFarmers heeft volledig focus op biggen om u nog beter te ondersteunen bij het realiseren van een betere bigkwaliteit en hoger rendement.
 

Toegewijde specialisten

Het VIDA-team bestaat uit biggenspecialisten, een technisch specialist en een nutritionist. Een aantal teamleden heeft een specialisatie, zoals biggenvoersystemen in de kraamstal.

  • Toegewijde specialisten
  • Passie voor biggen
  • Oplossingsgerichte voeders
  • Doelgerichte aanpak

Kennis en ervaring gebundeld

Binnen het VIDA-team werken de specialisten samen met het Nutritie & Innovatie Centrum (NIC) van ForFarmers. Ook heeft het team korte lijntjes met productie. Daarnaast heeft het team buiten de eigen organisatie nauwe contacten met netwerkpartners, zoals de dierenarts. Zo wordt alle kennis en ervaring rondom biggenopfok gebundeld en gedeeld met u.

Doelgerichte aanpak

Samen met u werken de specialisten aan het behalen van bedrijfsspecifieke doelstellingen. Door de kennis en ervaring van het VIDA-team te combineren met deze doelgerichte aanpak komen de VIDA-voeders nog beter tot hun recht. Het resultaat is een betere bigkwaliteit en meer rendement.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer weten over het VIDA-team? Of contact met één van de specialisten? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.