Waar ben je naar op zoek?

Ontmoet ons VIDA-team

In de markt is een grote vraag naar kwaliteitsbiggen. De biggenopfok is echter één van de gevoeligste onderdelen op een zeugenbedrijf. Het VIDA-team van ForFarmers heeft volledig focus op biggen om u nog beter te ondersteunen bij het realiseren van een betere bigkwaliteit en hoger rendement.
 

Toegewijde specialisten

Het VIDA-team bestaat uit biggenspecialisten, een technisch specialist en een nutritionist. Een aantal teamleden heeft een specialisatie, zoals biggenvoersystemen in de kraamstal.

  • Toegewijde specialisten
  • Passie voor biggen
  • Oplossingsgerichte voeders
  • Doelgerichte aanpak

Maak kennis met onze specialisten en neem gerust contact met hen op.

Kennis en ervaring gebundeld

Binnen het VIDA-team werken de specialisten samen met het Nutritie & Innovatie Centrum (NIC) van ForFarmers. Ook heeft het team korte lijntjes met productie. Daarnaast heeft het team buiten de eigen organisatie nauwe contacten met netwerkpartners, zoals de dierenarts. Zo wordt alle kennis en ervaring rondom biggenopfok gebundeld en gedeeld met u.

Peter Zanders

Peter Zanders ForFarmers

In mijn rol als Technisch specialist zeugen - biggen ondersteun ik mijn collega's in de advisering op varkensbedrijven op specifieke vraagstukken. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe voer- en adviesconcepten en begeleid ik voerproeven op praktijkbedrijven. Heeft u specifieke vragen over uw biggen of over onze VIDA-voeders? Mail me dan op peter.zanders@forfarmers.eu.

Frank Haanschoten

Frank Haanschoten ForFarmers

Als VIDA-biggenspecialist adviseer ik varkenshouders met een duidelijke focus op de biggenopfok, van de kraamstal tot en met de biggenafdeling. Ik ben werkzaam in midden Nederland, maar als VIDA-specialist ook inzetbaar daarbuiten. Voor advies of vragen, neem contact op via frank.haanschoten@forfarmers.eu.

Edwin Zielman

Edwin Zielman ForFarmers

Ik ben actief als VIDA-biggenspecialist in Noord-Nederland. Dankzij mijn jarenlange ervaring adviseer ik zeugenhouders op alle facetten van het zeugenbedrijf, maar mijn specialisatie ligt bij de biggen. Onze klanten begeleiden in de productie van mooie kwaliteitsbiggen, daar kan ik echt van genieten. Heeft u vragen? Mail me gerust via edwin.zielman@forfarmers.eu.

Piet Lamers

Piet Lamers ForFarmers

Sinds 2020 maak ik deel uit van het VIDA-team van ForFarmers. In Zuid-Nederland geef ik varkenshouders advies in voeding en managementzaken, met de biggen als specialisatie. Daarnaast ben ik ook deskundig op het gebied van automatische voersystemen en fermentatie. Het geeft me veel voldoening als we samen met de klant en andere netwerkpartners een goede, probleemloze biggenopfok weten te bewerkstelligen. Neem gerust contact met mij op via piet.lamers@forfarmers.eu.

Bram van den Oever

Bram van den Oever ForFarmers

Binnen het VIDA-team ben ik actief als Nutritionist Biggen. Vanuit het Nutrition & Innovation Centre van ForFarmers doen we constant onderzoek naar biggen en biggenvoeders, om onze voer- en adviesconcepten telkens te verbeteren. Het is onder andere mijn taak om nieuwe nutritionele kennis naar de markt te brengen, maar anderzijds ook om klantwensen en ervaringen uit de praktijk mee te nemen in onze innovatieprocessen. Zo blijven onze klanten op voorsprong. Daarnaast begeleid ik ook een aantal klanten, zodat ik een goed gevoel bij de praktijk houd. Ik ben bereikbaar op bram.vandenoever@forfarmers.eu.

Richard ter Braak

Richard ter Braak ForFarmers

Het is mijn taak om het VIDA-team aan te sturen. Daarnaast begeleid ik in Noord-Nederland een aantal grote bedrijven. Behalve een specialisatie in biggenopfok heb ik me ook extra verdiept in fermentatie. Met name voor kraamzeugen en jonge biggen levert het voeren van gefermenteerd voer veel voordelen op. En ook op droogvoerbedrijven is dit prima op kleine schaal inzetbaar. Wilt u daar meer over weten? Mail me dan op richard.terbraak@forfarmers.eu.

Doelgerichte aanpak

Samen met u werken de specialisten aan het behalen van bedrijfsspecifieke doelstellingen. Door de kennis en ervaring van het VIDA-team te combineren met deze doelgerichte aanpak komen de VIDA-voeders nog beter tot hun recht. Het resultaat is een betere bigkwaliteit en meer rendement.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer weten over het VIDA-team? Of contact met één van de specialisten? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in.