Waar ben je naar op zoek?

Totaalaanpak biggenopfok: VIDA

Het VIDA voerconcept is ontwikkeld om elke big een gezonde en optimale groei te laten doormaken vanaf kort na de geboorte tot het moment van afleveren. Want als alle biggen goed meekomen in groei, plukt u pas echt de vruchten van de toegenomen toomgrootte.

Gezonde biggen van hoge kwaliteit

  • Probleemloos
  • Voorspelbaar
  • Werkgemak
  • Rendement

VIDA is uitgebreid getest in de praktijk en onderscheidt zich door de combinatie van vier krachtige pijlers.

1. Probleemloos

VIDA grondstoffen

De selectie en bewerking van grondstoffen is essentieel voor de productie van uitzonderlijk goed verteerbaar voer. Met de optimale balans in nutriënten bereik je fitte en gezonde biggen, een optimale voeropname en goede vertering. VIDA bestaat uit de best verteerbare grondstoffen, geschoonde granen en zeer fijn gemalen hoogwaardige eiwitbronnen. VIDA zorgt voor extra ondersteuning van de darmgezondheid van de biggen. Alleen zo realiseren we een hogere levensgroei en lagere uitval.

2. Voorspelbaar

VIDA productielijnen

Het beste biggenvoer met een constante kwaliteit. De productie van biggenvoer is een ware kunst! VIDA wordt gemaakt in exclusieve productielijnen voor biggenvoer. We bieden een eenvoudig en overzichtelijk assortiment dat in alle bedrijfssituaties goed toepasbaar is. Met persoonlijk en duidelijk voeradvies van onze specialisten en accountmanagers wordt gewerkt aan specifieke bedrijfsdoelstellingen. Er is zelfs een specifiek VIDA-team dat volledig gefocust is op biggen. Zij beschikken over een breed scala aan ondersteunende middelen om continue te kunnen monitoren. 

3. Werkgemak

Afbeelding: Frank Haanschoten in gesprek

Wie VIDA voert, kan rekenen op de ondersteuning van een team van specialisten met specifieke expertise in biggenvoeding en biggenopfok. Het VIDA-team begrijpt uw dagelijkse praktijk en de uitdagingen waar u voor staat als geen ander en ondersteunen u adequaat bij het behalen van uw doelen. De combinatie van het beste voer met het advies van onze specialist leidt tot betere prestaties in uw stal. En naast de betere resultaten ervaart u meer werkplezier. Wat wilt u nog meer?

4. Rendement

Afbeelding: Agroscoop header

VIDA zorgt voor een gezonde groei, uniformiteit en een goede ontwikkeling van de big. Dat is toch ook wat u wilt? Dit is het resultaat van fitte en gezonde biggen, een optimale voeropname en goede vertering. Een vlotte opstart van de jonge biggen is cruciaal. VIDA helpt daarbij. Met aantrekkelijke voerkosten per big en een hoge kwaliteit van uw biggen werken we samen aan een goed rendement. Het leven begint met VIDA!

ForFarmers heeft in Lochem speciale productielijnen voor biggenvoer. Fabrieksmanager Peter Pruijn legt uit waarom dat zo belangrijk is.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over ons VIDA-biggenvoerconcept, neem dan contact op met uw specialist, onze klantenservice of vul het informatieformulier in. We helpen u graag verder.