Waar ben je naar op zoek?

Agroscoop update: beter inzicht, meer rendement

Wist u dat... Wist u dat...8-4-2021

Agroscoop Varkens heeft een flinke update gehad en er komt nog meer aan. Een nieuw uiterlijk en innerlijk om sneller, eenvoudiger en intuïtiever uw analyses te maken. Zo krijg je nóg meer inzicht in jouw cijfers en maak je beter onderbouwde keuzes, die leiden tot meer rendement. We geven je een kijkje achter de schermen.

Van inzicht naar rendement

Agroscoop Varkens

Agroscoop, het management-analysesysteem van ForFarmers, geeft je een betrouwbaar inzicht in de technische en economische kengetallen van jouw bedrijf. Samen met jouw specialist of accountmanager maak je heldere analyses van jouw cijfers. Je weet vervolgens aan welke knoppen je moet draaien om jouw doelstellingen te realiseren. Van inzicht naar rendement dus. Afgelopen jaar zijn de zeugenmodule en karkasanalyse onder handen genomen en voor dit jaar staat de vleesvarkens-module op de agenda.

Deze nieuwe zaken zijn in ontwikkeling

  • Periodieke e-mails met rapporten. Zo houd je jezelf en jouw medewerkers proactief op de hoogte van de vorderingen.
  • Een landelijke benchmark om je bedrijf mee te vergelijken. Dat geeft een beter én betrouwbaarder beeld van de sterke en zwakke punten op jouw bedrijf.
  • Attentiewaarden op basis van jouw eigen doelstellingen. Hiermee grijp je eerder in als dat nodig is.

Belang van betrouwbare data

De update is tot stand gekomen dankzij feedback uit de praktijk. Een team van varkensspecialisten en IT’ers werkt gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling. Verbeteringen sluiten dus aan bij de wensen van de klant. ForFarmers hecht veel waarde aan een goede data- en resultaatverzameling. Het delen van data ligt daaraan ten grondslag. Dit stelt je in staat om beter te presteren en het helpt ons om onze voeders constant te verbeteren.