Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers bekroont 2021 tot het 'Jaar van de Big'

Persbericht Persbericht17-12-2020

Samen met zeugenhouders stap voor stap werken aan het verbeteren van bigkwaliteit. Dat staat centraal gedurende 2021 in het jaar van de big; een jaar vol ‘BIG moments’. Want net als bij ons mensen zit het leven van een big vol bijzondere momenten. Met een gezamenlijke aanpak zorgen we voor optimale prestaties rondom deze ‘BIG momenten’. 

De geboorte, zelf ademen, opstaan en voor de eerste keer een speen vinden. Immuniteit opbouwen en het leren eten en verteren van vast voedsel. Voor zeugenhouders alledaagse dingen, maar voor iedere big cruciale momenten die ervoor zorgen dat een big gezond en vitaal opgroeit.

Afbeelding: Afbeelding voorkant kalender Jaar van de Big

Terug naar de basis

Iedere zeugenhouder streeft naar gezonde koppels biggen van goede kwaliteit. Echter met het groter worden van de varkensbedrijven, met meerdere locaties en het steeds hogere aantal geboren biggen ontstaan er nieuwe uitdagingen. Het antwoord van ForFarmers is een totaalaanpak, waarbij in de praktijk doelgericht gewerkt wordt met het VIDA 6-stappenplan. Van biestvoorziening tot de voeropname na spenen. Want als de basis goed staat, volgt gegarandeerd resultaat.

Gezonde biggen van hoge kwaliteit

Een belangrijk onderdeel van het jaar van de big is het vernieuwde VIDA-voerassortiment dat begin 2021 wordt geïntroduceerd. ForFarmers levert met dit voerpakket in combinatie met de kennis van de specialisten een bijdrage aan alle ‘BIG momenten’. In 2021 worden gedurende het jaar logisch opvolgende thema’s uitgelicht. Zo wordt samen met de zeugenhouder het verschil gemaakt in biggenopfok. Het resultaat: gezonde biggen van hoge kwaliteit. 

Benieuwd naar het eerste thema in het jaar van de big: ‘Geboorte en biest’? Neem dan alvast een kijkje op onze website.  Proost op uw BIG moments en op het ‘Jaar van de Big’!