Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers houdt voorzorgsmaatregelen tegen AVP voorlopig nog in stand

Sector Nieuws Sector Nieuws29-10-2018

Momenteel heerst er nog steeds Afrikaanse Varkenspest bij wilde zwijnen in België. Voor de meest actuele stand van hierin verwijzen we graag naar de website van het Federaal Agentschap in België.

ForFarmers houdt de voorzorgsmaatregelen die we vorige maand invoerden dan ook in stand. Benieuwd wat wij en u kunnen doen? Lees hier onze veiligheidsmaatregelen.

Afvalplek voor overschoentjes

Om in- en versleep te voorkomen, vragen we varkenshouders om een mogelijkheid te creëren voor onze adviseurs en accountmanagers om de overschoentjes achter te laten op het bedrijf. De adviseur of de accountmanager laat de auto aan de openbare weg staan en loopt, na een bedrijfsbezoek, met schone overschoentjes van bedrijf naar auto. Vaak is er geen mogelijkheid om de schoentjes achter te laten. Een afvalbak/-zak op de plek waar mensen hun auto parkeren is dan ook een prima oplossing.

De bulkwagenchauffeurs kunnen de schoentjes ook op deze plek achterlaten. Indien er meerdere toegangspoorten tot het erf zijn, dan is het verzoek op meerdere plaatsen deze maatregelen te nemen.

Zo werken we samen aan het voorkomen van in- en versleep én voorkomen we zwerfvuil.

Afbeelding: E6V3908_jpg