Waar ben je naar op zoek?

Jordy's blog: Wat wordt úw BIG moment in 2021?

Advies van onze specialist Advies van onze specialist4-2-2021

Goede voornemens, heeft u ze gemaakt? In de waan van de dag in de nog immer voortdurende pandemie, vind ik het lastig mijn nieuwe doelen overeind te houden. Toch is één ding me in 2020 wel duidelijk geworden: de mens is van nature innovatief en streeft naar beter. Een schildpad komt immers niet vooruit als hij zijn nek niet uitsteekt.

Jordy van den Berk is blogger voor Varkens.nl. Hij vertelt in zijn blogs over zijn ervaringen in zijn werk als varkensspecialist bij ForFarmers.

Zowel zakelijk als privé zoeken we naar nieuwe manieren om er het beste van te maken onder de huidige omstandigheden. Beeldbellen met vrienden en familie, nieuwe producten en verdienmodellen, online les volgen of vergaderen en bedrijfsprocessen op afstand monitoren.

Ook bij ForFarmers staat de innovatiemotor nooit stil. We streven altijd naar beter, voorspelbaarder, probleemloos, duurzamer. Met als doel gezonde, excellent presterende varkens en tevreden klanten die het verschil in rendement ervaren. Dat is ook de drijfveer voor de innovaties in ons vernieuwde VIDA-biggenvoer.

Jordy van den Berk, specialist Varkens

Jordy van den Berk blogger
“Een schildpad komt niet vooruit als hij zijn nek niet uitsteekt.”

Maar liefst zes nutritionele innovaties zijn doorgevoerd in het VIDA-assortiment. Deze komen terug tijdens BIG moments die we dit jaar maandelijks behandelen. Alles gericht op fitte en gezonde biggen, een optimale voeropname en goede vertering. Maar wel met het KISS-principe in het achterhoofd: Keep It Safe and Simple. Want de innovaties moeten leiden tot meer werkgemak en rendement voor de klant.

En ook in onze fabrieken zitten we niet stil. Nieuwe hamermolens en vernieuwde automatisering van de gehele maalmenglijn zorgt voor efficiënte voerproductie tegen een scherpe kostprijs en voer van constante topkwaliteit.
Kortom: die constante drive om te zoeken naar innovatiemogelijkheden en verbeteringen zit van nature in ons. Wellicht dat ik er goed aan doe om mijn goede voornemens om te zetten in mijn eigen BIG moment. Geniet in 2021 in ieder geval van úw BIG moment, maar ook zeker van de kleine momenten.

Jordy van den Berk
Specialist varkens Zuid-Nederland bij ForFarmers