Waar ben je naar op zoek?

Laat nu de CCM gratis analyseren

Seizoensnieuws Seizoensnieuws20-10-2020

Voer je CCM aan de varkens en hecht je veel waarde aan de kwaliteit van het gevoerde rantsoen? Laat dan nu jouw CCM eenmalig gratis analyseren in ons laboratorium op voederwaarde, mycotoxinen en maalfijnheid. Deze actie loopt tot 16 december 2022.

CCM corn cob mix

Wat is de kwaliteit van jouw CCM?

ForFarmers hecht veel waarde aan een goede kwaliteit van het voer voor uw varkens. Daarom controleren wij grondstoffen en eindproducten bij onze fabrieken nauwkeurig. De Corn Cob Mix (CCM) uit eigen teelt ondergaat deze routinematige controle waarschijnlijk niet. Terwijl de drogestof en voederwaarde per partij aanzienlijk kunnen verschillen. Bovendien bestaat de kans dat er te veel schadelijke mycotoxines in jouw CCM zitten. Hierdoor kan het product verkeerd gewaardeerd worden in de voeroptimalisatie.

Gratis CCM-onderzoek voor klanten van ForFarmers

Om ervoor te zorgen dat je de CCM op een juiste manier gebruikt en daarmee een optimaal resultaat bij de varkens haalt, biedt ForFarmers de mogelijkheid aan om één CCM-monster van de nieuwe oogst te laten onderzoeken bij ons laboratorium. Je krijgt dan een uitslag van de volgende gehalten: drogestof, zetmeel, ruw eiwit, ruw vet, mycotoxinen ZEA en DON en maalfijnheid. Wij bieden deze service gratis aan voor klanten.

Vraag nu een CCM-pakket aan

Wil je van deze service gebruikmaken? Vraag dan via jouw varkensspecialist of accountmanager een CCM-pakket aan.