Waar ben je naar op zoek?

Laat nu uw CCM analyseren

Seizoensnieuws Seizoensnieuws20-10-2020

Voert u CCM aan uw varkens en hecht u veel waarde aan de kwaliteit van het gevoerde rantsoen? Laat dan nu uw CCM eenmalig gratis analyseren in ons laboratorium op voederwaarde, mycotoxinen en maalfijnheid. Deze actie loopt tot 15 december 2020.

CCM corn cob mix

Wat is de kwaliteit van uw CCM?

ForFarmers hecht veel waarde aan een goede kwaliteit van het voer voor uw varkens. Daarom controleren wij grondstoffen en eindproducten bij onze fabrieken nauwkeurig. Uw CCM uit eigen teelt ondergaat deze routinematige controle waarschijnlijk niet. Terwijl de droge stof en voederwaarde per partij aanzienlijk kan verschillen. Bovendien bestaat de kans dat er te veel schadelijke mycotoxines in uw CCM aanwezig zijn. Hierdoor kan het product verkeerd gewaardeerd worden in de voeroptimalisatie.

Gratis CCM-onderzoek voor klanten van ForFarmers

Om ervoor te zorgen dat u de CCM op een juiste manier gebruikt en daarmee een optimaal resultaat haalt, bieden wij u de mogelijkheid aan om een CCM-monster van uw nieuwe oogst te laten onderzoeken bij ons laboratorium. U krijgt dan een uitslag met daarop de volgende gehalten: droge stof, ruw eiwit, zetmeel, ruw vet, mycotoxinen ZEA en DON en maalfijnheid. Wij bieden u deze service als klant gratis aan.

Stuur monsterzakje in

Voert u vaker CCM of heeft u vorig jaar ook aan deze actie meegedaan? Dan heeft u via de post een pakketje met uitleg, monsterzakje en inzendformulier ontvangen. Heeft u geen pakketje ontvangen, maar wilt u wel van deze service gebruik maken? Vraag dan via uw varkensspecialist of accountmanager een CCM-pakket aan.