Waar ben je naar op zoek?

Zo gemakkelijk mogelijk naar zoveel mogelijk kilo's kwaliteitsvlees. Dat is de kernkwaliteit van ons vleesvarkensvoerconcept. Bovendien levert het vleesvarkensvoer een bijdrage aan een betere darmgezondheid en een betere voederconversie. Daarnaast wordt er gestuurd op belangrijke processen in de stofwisseling, rustigere varkens en een lagere uitval. Dit resulteert in resultaatverbetering. Kortom: betere prestaties met minder werk!

Laatste nieuws

ULTRA vleesvarkensvoerconcept: Meer dan groei

De markt verandert. Nieuwe genetica, nieuwe wensen vanuit de retail, nieuwe welzijnseisen en gezondheidseisen vragen om nieuwe voeders. Daarom heeft ForFarmers een voerconcept voor vleesvarkens ontwikkeld onder de naam ULTRA.

Ook interessant

Agroscoop
Agroscoop is het monitoringsprogramma van ForFarmers waarmee u de resultaten op uw bedrijf optimaal benut om uw bedrijf te sturen.
DML
Met CirQlar biedt ForFarmers veehouders een compleet aanbod reststromen (voorheen DML). Smakelijk voer voor herkauwers, varkens en kippen. Gecontroleerd, kwalitatief en met uitstekende service. Door reststromen uit de voedingsindustrie optimaal te benutte
Karkasanalyse
Met het online programma Karkasanalyse analyseert u of uw vleesvarkensspecialist de karkasgegevens van uw vleesvarkens om te sturen op een hogere opbrengst.

Welke info van ForFarmers wilt u ontvangen?

Meld u aan en blijf op de hoogte van onze kennis, productinformatie, acties en evenementen.

Nu aanmelden

Ontvangt u al info van ForFarmers en wenst u uw voorkeuren te wijzigen? Of wilt u zich hiervoor uitschrijven? Dat kan ook via deze knop.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

Heeft u een vraag, wilt u voer bestellen of iemand van onze klantenservice spreken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen