Waar ben je naar op zoek?

Aanpak vleesvarkensvoeders: DELTA

Onze DELTA voedingsaanpak staat voor smakelijk voer dat gemakkelijk verteert. DELTA geeft gezonde varkens met hoge, efficiënte groei. Want een goede spieraanzet betekent een optimale karkasopbrengst. Dus extra rendement op uw bedrijf!

DELTA, zichtbaar verschil

  • Goede voeropname
  • Uitstekende voerbenutting
  • Hoge groei
  • Meer karkasopbrengst

De zes pijlers van het DELTA voerconcept voor vleesvarkens

Samen met onze vleesvarkensspecialisten en onze monitoringsprogramma’s houdt u stevig grip op de bedrijfsresultaten. Het juiste voer bij uw type varkens doet de rest. Het DELTA-concept is gebaseerd op zes pijlers:

1. Voeropname

Afhankelijk van de voeropnamecapaciteit van uw varkens kiest u tussen de reeksen. Met grondstoffen en mineralen wordt op smaak gestuurd.

2. Voerbenutting: scherpe EW-conversie

Met de juiste voederwaardering, specifieke toevoegingen zoals zuur en enzymen en variatie in deeltjesgrootte, stuurt u maximaal op darmgezondheid voor een prima voederconversie.

3. Hoge spieraanzet

Smakelijke voeders, hoogwaardige eiwitbronnen en voldoende startvoer zorgen voor een hoge spieraanzet bij uw varkens.

4. Lage spekaanzet

Met de klantspecifieke voercurve en inzet van lager geconcentreerde voeders voorkomt u overtollig spekaanzet in de eindfase.

5. Scherpe prijs

U kiest: scherpste prijs of optimale prestatie.

6. Fosfaatefficiëntie

Met een goede voerbenutting door hoog geconcentreerde voeders scoort u maximaal in fosfaatefficiëntie. Hoe beter uw varkens het fosfaat benutten, hoe minder fosfaat er in de mest terecht komt.

Quote
“De DELTA-aanpak heeft onze resultaten flink omhoog gestuwd. Het draait eindelijk weer lekker” Danny en Carin de Graaf Vleesvarkenshouders in Valthe (Dr)

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over onze aanpak in vleesvarkensvoeding? Neem dan contact op met uw specialist, onze klantenservice of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.