Waar ben je naar op zoek?

Aanpak vleesvarkensvoeders: ULTRA

De markt verandert. Nieuwe genetica, nieuwe wensen vanuit de retail, nieuwe welzijnswensen en gezondheidseisen vragen om nieuwe voeders. Met ULTRA, het innovatieve vleesvarkensvoer van ForFarmers, verbetert u de resultaten van uw vleesvarkens en daarmee de winstgevendheid van uw bedrijf. ULTRA levert meer dan groei. 

ULTRA; Meer dan groei

  • Efficiënte groei
  • Ondersteunt de gezondheid
  • Optimale resultaten
  • Meer werkgemak
Bekijk onze video

ULTRA vleesvarkensvoerconcept: Meer dan groei

De markt verandert. Nieuwe genetica, nieuwe wensen vanuit de retail, nieuwe welzijnseisen en gezondheidseisen vragen om nieuwe voeders. Daarom heeft ForFarmers een voerconcept voor vleesvarkens ontwikkeld onder de naam ULTRA.

De vier pijlers van het ULTRA voerconcept voor vleesvarkens

Het ULTRA-vleesvarkensvoer is ontwikkeld door het nutritie- en innovatie Centrum (NIC) van ForFarmers en uitgebreid getest bij meer dan 50.000 vleesvarkens op 50 praktijkbedrijven in Noord-West Europa. Het ULTRA-concept is gebaseerd op vier pijlers:

1. Groei

ULTRA voorziet in de optimale balans van nutriënten om groei per dag en vleesaanzet te maximaliseren. 

2. Gezondheid

ULTRA bevat een unieke combinatie aan nutritionele innovaties. Het ondersteunt de darmgezondheid, vermindert de uitval en helpt ongewenst gedrag te verminderen. 

3. Efficiëntie

De ULTRA-voeders in combinatie met de specialistische tools en ondersteuning van de specialisten van ForFarmers dragen bij aan betere technische resultaten en bedrijfseconomische prestaties. 

4. Werkgemak

De ULTRA-voerreeks bevat specifieke voerlijnen die aansluiten bij uw technische- en bedrijfsdoelstellingen. 

Bekijk onze video

Varkenshouder Linthorst over vleesvarkensvoer ULTRA

“Het meest opvallende resultaat vind ik dat ik geen PIA meer heb sinds ik het ULTRA-voer gebruik. In de periode voordat ik was overgestapt..."

ULTRA: Totaalaanpak

ForFarmers richt zich op meer dan alleen voer leveren. Ons deskundige team van (technisch) specialisten en accountmanagers bezit uitgebreide kennis en tools om samen te werken aan uw bedrijfsdoelstellingen. 

Wilt u meer weten? 

Het ULTRA-assortiment bestaat uit verschillende voerlijnen. Welke is geschikt voor uw vleesvarkens? Lees er hier meer over. 

Het ULTRA-voerconcept is gebaseerd op zes nutritionele innovaties. Wilt u weten welke? Lees dan hier verder.

Wilt u meer informatie over onze aanpak in vleesvarkensvoeding? Neem dan contact op met uw specialist of accountmanager, onze klantenservice of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.