Waar ben je naar op zoek?

Voer voor borgen en gelten: DELTA

Lekker voer dat makkelijk verteert. Daarvoor staat onze voedingsaanpak met DELTA vleesvarkensvoeders. DELTA geeft gezonde varkens met hoge groei en een optimale karkasopbrengst. Voor aantoonbaar rendement.

DELTA, zichtbaar verschil

  • Goede voeropname
  • Uitstekende voerbenutting
  • Hoge groei
  • Meer karkasopbrengst

Het assortiment vleesvarkensvoer voor borgen en gelten

Het DELTA vleesvarkensvoerassortiment voor borgen en gelten bestaat uit vier reeksen: Optima, Maxima, Prima en Vital. Elke reeks heeft haar eigen kenmerken en bevat vier of vijf voeders: voeders voor de startfase, groeifase en finishvoer. 

Optima 
Voor dieren met een normale voeropname. De Optima-reeks staat garant voor goede technische resultaten, lage voerkosten in combinatie met een goede karkasopbrengst.

Maxima
Voor luxe dieren met een lagere voeropnamecapaciteit. Smakelijke grondstoffen in combinatie met een hoge concentratie en een constante samenstelling zorgen voor een maximaal technisch resultaat. Het resultaat is een lage EW-conversie en een hoge karkasopbrengst.

Prima
Voor gezonde dieren met een hoge voeropname. De Prima-reeks staat garant voor een scherpe prijs-prestatieverhouding. Een lage pakketvoerprijs met prima resultaten zorgen voor een goed financieel resultaat.

Vital
Voor dieren die tijdelijk extra ondersteuning van de darmgezondheid nodig hebben.

Quote
“Varkensgezondheid is voor 70% darmgezondheid. Hoe beter het verteringsproces, hoe beter het rendement” Kasper Bekker Accountmanager vleesvarkenshouderij

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over onze aanpak in vleesvarkensvoeding? Neem dan contact op met uw specialist, onze klantenservice of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.