Waar ben je naar op zoek?

Aanpak zelf mengen: HomeMiXX

Varkenshouders die zelf voer mengen – en daarvoor natte of droge bijproducten gebruiken – kunnen rekenen op een uitstekende begeleiding door onze brijvoerspecialisten. Met een rantsoen op maat, gedegen dier- en productkennis én verstand van (brij-)voerinstallaties helpen ze u bij het realiseren van goede technische én economische resultaten. Indien gewenst kunt u de bijproducten en losse grondstoffen ook bij ForFarmers kopen, the total feed business.

Met onze HomeMiXX-aanpak kunt u rekenen op:

  • Een rantsoen op maat met klantspecifiek aanvullende voer.
  • De beste brijvoer/maatwerkspecialisten.
  • Scherpe voerkosten.
  • Goede resultaten.
  • Eén loket voor al uw bijproducten en losse grondstoffen.

Gespecialiseerd brijvoerteam

Als u natte of droge bijproducten voert aan uw varkens komt daar meer bij kijken. Kennis van de bijproductenmarkt, uitgebreide nutritionele kennis, verstand van rantsoenoptimalisatie, maar ook van de brijvoerinstallatie of Computergestuurde Droogvoerinstallatie (CDI). Het internationale brijteam van ForFarmers bestaat uit twintig brijvoer/maatwerkspecialisten. Deze adviseurs zijn 100% gespecialiseerd in het voeren van natte of droge bijproducten voor varkens en hebben al deze kennis in huis. Bovendien worden zij voortdurend ondersteund met nieuwe kennis en inzichten vanuit ons Nutritie en Innovatie Centrum. Voor elke klant optimaliseren zij een rantsoen op maat dat voldoet aan de wensen en de mogelijkheden op het bedrijf. Voor zowel brijvoerbedrijven als varkenshouders met een Computergestuurde Droogvoerinstallatie.

Eén loket voor al uw bijproducten

ForFarmers levert naast mengvoeders onder de noemer Dry Moist Liquid (DML) een compleet assortiment vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service! Bekijk hier ons uitgebreide aanbod.

Bram van den Oever, specialist brijvoer en fermentatie

Quote
“In bijproducten zit variatie in voedingswaarde. Daarom analyseren wij de belangrijkste bijproductenstromen volgens een vaste frequentie. Zo kunnen onze brijvoerspecialisten nauwkeuriger het optimale rantsoen samenstellen voor betere prestaties."

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over het zelf mengen van droge of natte bijproducten? Neem dan contact op met ons brijvoerteam, onze klantenservice of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.