Waar ben je naar op zoek?

Natte of droge bijproducten: DML

ForFarmers levert naast mengvoeders onder de noemer Dry Moist Liquid (DML) een compleet assortiment vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service! Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website van ForFarmers DML.

Met ForFarmers DML kunt u rekenen op:

  • Eén loket voor al uw bijproducten of losse grondstoffen.
  • Uitstekende service van onze medewerkers.
  • Gecontroleerde producten van goede kwaliteit.
  • Compleet assortiment.

Gecontroleerde kwaliteit

In bijproducten zit variatie in voedingswaarde. Daarom analyseren wij de belangrijkste bijproductenstromen volgens een vaste frequentie en testen we op mogelijke risico’s en voedingswaarde. We hebben daarmee de beschikking over een enórme database met bijproductengegevens. Zo kunnen onze brijvoerspecialisten nauwkeuriger het optimale rantsoen samenstellen voor betere prestaties in de stal.

Gespecialiseerd brijvoerteam

Als u natte of droge bijproducten of losse grondstoffen voert aan uw varkens komt daar meer bij kijken. Kennis van de bijproductenmarkt, uitgebreide nutritionele kennis, verstand van rantsoenoptimalisatie, maar ook van de brijvoerinstallatie. Het internationale brijteam van ForFarmers bestaat uit twintig brijvoerspecialisten. Deze adviseurs zijn 100% gespecialiseerd in het voeren van natte of droge bijproducten voor varkens en hebben al deze kennis in huis. Bovendien worden zij voortdurend ondersteund met nieuwe kennis en inzichten vanuit ons Nutritie en Innovatie Centrum. Voor elke klant optimaliseren zij een rantsoen op maat dat voldoet aan de wensen en de mogelijkheden op het bedrijf. Voor zowel brijvoerbedrijven als varkenshouders met een Computergestuurde Droogvoerinstallatie.

Marcel Zweers, verkoopleider Total Feed Varkens

Quote
"Met het Total Feed team bieden we de varkenshouder uitstekende service en een compleet assortiment aan vochtrijke diervoeders en losse grondstoffen."

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over ons aanbod van droge of natte bijproducten of losse grondstoffen? Kijk dan op de site van ForFarmers DML. We helpen u graag verder.