Waar ben je naar op zoek?

Voeren met reststromen van CirQlar

ForFarmers levert naast mengvoeders onder de naam CirQlar Nutrition (voorheen DML) een compleet assortiment vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. De producten van CirQlar zijn reststromen uit bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Door deze waardevolle reststromen goed te benutten wordt de diergezondheid ondersteund en zorgen we voor een lagere CO2-uitstoot. De producten zijn gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service! 

Benut samen met ons de kracht van reststromen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website van CirQlar Nutrition. Kom meer te weten over het gebruik van reststromen in diervoeders

 

Met CirQlar kunt u rekenen op:

  • Eén loket voor al uw bijproducten of losse grondstoffen.
  • Uitstekende service van onze medewerkers.
  • Gecontroleerde producten van goede kwaliteit.
  • Compleet assortiment.

Gecontroleerde kwaliteit

In producten van CirQlar, allen reststromen, zit variatie in voedingswaarde. Daarom analyseren wij de belangrijkste productenstromen volgens een vaste frequentie en testen we op mogelijke risico’s en voedingswaarde. We hebben zo de beschikking over een enórme database met productgegevens. Zo kunnen onze specialisten nauwkeuriger het optimale rantsoen samenstellen voor betere prestaties in de stal.

Gespecialiseerd brijvoerteam

Als u natte of droge reststromen of losse grondstoffen voert aan uw varkens komt daar meer bij kijken. Kennis van de reststromenmarkt, uitgebreide nutritionele kennis, verstand van rantsoenoptimalisatie, maar ook van de brijvoerinstallatie. Het CirQlar team wordt in het veld ondersteund door zo’n twintig brijvoerspecialisten. Deze adviseurs zijn 100% gespecialiseerd in het voeren van natte of droge reststromen voor varkens en hebben al deze kennis in huis. Bovendien worden zij voortdurend ondersteund met nieuwe kennis en inzichten van onze eigen nutritionisten. Voor elke klant optimaliseren zij een rantsoen op maat dat voldoet aan de wensen en de mogelijkheden op het bedrijf. Voor zowel brijvoerbedrijven als varkenshouders met een computergestuurde droogvoerinstallatie.

Marcel Zweers, verkoopleider Total Feed Varkens

Quote
"Met ons CirQlar team bieden we de varkenshouder uitstekende service en een compleet assortiment van vochtrijke diervoeders op basis van reststromen."

Wilt u meer weten? 

Ervaar samen met ons de kracht van reststromen! Voor het CirQlar assortiment aan droge of natte reststromen of losse grondstoffen bekijk dan de website van CirQlar Nutrition . Kom meer te weten over het gebruik van reststromen in diervoeders.