Waar ben je naar op zoek?

Dit is onze campagne #wijboerenoveral

“De boeren van Nederland hebben een uitdagend jaar achter de rug”, vertelt Pieter. “Onze branche ligt onder een vergrootglas. In maart kwam daar de coronapandemie nog eens bovenop, wat het economisch gezien niet makkelijker maakte. Onze evenementen en vele andere mooie contactmomenten buiten het boerenerf gingen niet door, terwijl de wens om onze waardering en steun uit te spreken nog groter werd.”
 

Alle klanten in overall

En zo ontstond #wijboerenoveral. “De komende tijd ontvangen klanten een ForFarmers-overall. Zoals we ook op onze website zeggen: trek 'm aan en ga ervoor staan! Hoe mooi zou het zijn als al onze klanten over een tijd in een ForFarmers-overall rondlopen? Dan laten we letterlijk zien dat boeren overal zijn en een enorm belangrijk onderdeel van de samenleving vormen.”

Quote
Pieter Wolleswinkel: "ForFarmers staat naast haar boeren. “Als partner. In deze tijd waarin we elkaar minder zien, maar ook daarna. We gaan samen voor the future of farming!”

Samen voor de toekomst

Met de overalls wil ForFarmers haar klanten laten weten dat ze trots mogen zijn op wat ze doen. “Nederlandse boeren produceren vlees, zuivel, eieren en gewassen op duurzame wijze. Daarmee voorzien ze niet alleen de Nederlandse bevolking van voedsel, maar ook een groot deel van Noordwest-Europa. En dat alles met oog voor het dier en natuur.” Volgens Pieter zijn boeren dan ook een belangrijk onderdeel van onze toekomst. “Ze hebben de veerkracht om te blijven ondernemen ondanks dat het perspectief lang niet altijd duidelijk is. Heel knap!”

Boerenzoon

De campagne ligt Pieter na aan het hart. Als directeur van ForFarmers, maar ook als zoon van een boer. “Ik ben geboren op een gemengd bedrijf, dus ik weet hoe het er aan toe gaat. Steeds vaker merk je dat de sector onder een vergrootglas ligt. ForFarmers staat naast haar boeren. “Als partner. In deze tijd waarin we elkaar minder zien, maar ook daarna. We gaan samen voor the future of farming!”

Sinterklaas in overall

“En natuurlijk dragen we zelf ook uit dat boeren een belangrijk onderdeel zijn van de maatschappij. Offline en online! Zo maakten we drie video’s waarin we onze overall in allerlei situaties lieten terugkomen. Zelfs Sinterklaas had er een aan. Beter wordt het niet toch? In de video’s laten we letterlijk zien dat onze boeren overal zijn. De komende tijd delen we persoonlijke verhalen van onze boeren in de vorm van meer video’s, social media posts en artikelen. En in verschillende winacties maken álle boeren van Nederland kans op (nog) een overall!”

Leuke reacties

Afbeelding: 70eb22c8-142e-49bd-8e12-dae36d9463b1

Inmiddels is de campagne een paar weken van start. “We krijgen heel veel positieve reacties. Van boeren én van burgers. Je merkt dat het leeft! Ik ben benieuwd naar alle foto’s van onze boeren in overall. Ik mocht er alvast een passen…"