Waar ben je naar op zoek?

Young Farmers Event = VOL

Boerenslim en Mediawijs, is het thema van ons aanstaande Young Farmers Event. Op 11 december komen we van 15.00 tot 22.00 uur samen in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum en bespreken we allerlei verhalen die het afgelopen jaar in de media zijn geweest. Leer van de kennis van verschillende deskundigen.

Boerenslim en mediawijs

Denk jij bij sommige berichten ook aan #fakenews? Wil je meer weten over beeldvorming of het vinden van de waarheid? Benieuwd naar de wereld van nieuwsmakers of heb je op een andere manier interesse in de media? Kom dan naar het Young Farmers Event 2019.

We bespreken de gebeurtenissen van het afgelopen jaar met onder andere Özcan Akyol (Eus) en bekende en minder bekende boeren delen hun media-ervaring. Ook zorgen we voor een lekker diner en een gezellige borrel met goede muziek.

Meer weten?

Wil je meer weten over het Young Farmers Event, of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar evenementen@forfarmers.eu.

Organisatoren

Samen zijn we de toekomst. Samen zijn we de agrarische sector. Een sector waar we trots op zijn, en die actueler is dan ooit. Jonge agrariërs zijn de toekomst van de sector. Daarom slaan ForFarmers, het NAJK en Reudink de handen ineen om het Young Farmers Event te organiseren

Afbeelding: Organisatoren logos