Waar ben je naar op zoek?

Evie en Erik: wat is HomeMiXX?

Advies van onze specialist Advies van onze specialist15-2-2024

Wist je dat ForFarmers naast het produceren en leveren van mengvoer ook veel varkenshouders begeleidt bij het zelf mengen van voer? De afgelopen jaren is de ervaring en kennis rondom het zelf mengen van voer op varkensbedrijven enorm toegenomen. Mede door de maatschappelijke aandacht voor emissies, circulariteit en herkomst van grondstoffen krijgt deze manier van voeren een stevigere positie in de markt. Aanleiding om verder te investeren in de aangescherpte homeMiXX-aanpak

HomeMiXX richt zich op varkenshouders die zelf voer mengen, zoals brijvoer, droge grondstoffen en nippelvoedering. Deze totaalaanpak bestaat uit een ruim aanbod van maatwerk voeders in combinatie met begeleiding van de specialisten. Met alle ervaring en kennis die ForFarmers in huis heeft, levert deze aanpak veel toegevoegde waarde voor de varkenshouder. Zowel op het gebied van financieel rendement als het verlagen van de CO2-voetafdruk. HomeMiXX-specialisten Evie de Graaf en Erik Salemink leggen de aanpak uit in onderstaande vlog. 

Wat is HomeMiXX? Evie en Erik leggen het uit...

Meer weten?

Hiernaast staan de contactgegevens van Evie de Graaf en Erik. Of neem contact op met uw specialist of met onze klantenservice.