Cookies Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Waar ben je naar op zoek?
Afbeelding: Foto big website

Aanmelden Regiotaps: Voeding en gezondheid

De varkenshouderij staat voor verschillende uitdagingen als het gaat om voeding en gezondheid. Onderwerpen als vitaliteit, uitval, uniformiteit, etc. zijn aan de orde van de dag. De voeding van uw varkens heeft een onlosmakelijke rol in de ondersteuning van gezondheid. Tijdens de regiotaps vertelt Patricia Beckers, manager Nutritie en Innovatie bij ForFarmers, over de invloed van voer en voermanagement op de verschillende fases van big naar vleesvarken. Vervolgens zoomt Pieter van Rengen, dierenarts bij DAP Lintjeshof, in op darmgezondheid en het belang van goede voeding. Tot slot vertelt varkenshouder Rik Rotink over de relatie van voeding en gezondheid op zijn bedrijf.

Wij verwelkomen u graag om 19.45 uur. Meld u via onderstaand aanmeldformulier aan voor één van de bijeenkomsten.

Datum                                 Locatie                                               Adres

19 november                       Zalencentrum De Radstake                Twenteroute 8, Varsseveld

21 november                       Zalencentrum De Poppe                     Holterweg 23, Markelo

26 november                       Restaurant De Bootsman                   Coevorderweg 19, Stegeren

Meld u hier aan

Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens