Waar ben je naar op zoek?

ULTRA: Voer voor beren, borgen en gelten

De ULTRA-vleesvarkensvoeders bestaan uit drie voerlijnen: Optima, Maxima en Prima. Daarnaast zijn er twee aanvullende voerlijnen: Norma en Vital. Afhankelijk van de dagelijkse voeropname kan gestart worden met kickstartvoer (hoger in koper) of startvoer. Bij een lagere voeropname in het begin van de opstartperiode wordt begonnen met kickstartvoer, waarna overgeschakeld wordt naar startvoer.

Iedere voerlijn bevat nutritionele innovaties en is samengesteld op basis van:

  • voeropname
  • opleggewicht
  • diverse bedrijfskenmerken
  • productiedoelstellingen

Alle voeders zijn ingericht op onbeperkt voeren, wat bijdraagt aan het werkgemak.

Bekijk onze video

Varkenshouder Linthorst over vleesvarkensvoer ULTRA

“Het meest opvallende resultaat vind ik dat ik geen PIA meer heb sinds ik het ULTRA-voer gebruik. In de periode voordat ik was overgestapt..."

ULTRA assortiment

Het ULTRA vleesvarkensvoerassortiment bestaat uit drie voerlijnen: Optima, Maxima en Prima.

Optima 
Geschikt voor varkens met een gemiddelde voeropname van 2,0-2,2 kg en een gemiddeld opleggewicht van 20-23 kg. De Optima-reeks staat garant voor goede technische resultaten, lage voerkosten in combinatie met een goede karkasopbrengst.

Maxima
Ontwikkeld voor luxe varkens met een lagere voeropname van minder dan 2,0 kg en met een lager opleggewicht van 18-20 kg. Smakelijke grondstoffen in combinatie met een hoge concentratie en een constante samenstelling zorgen voor een maximaal technisch resultaat. Het resultaat is een lage EW-voederconversie en een hoge karkasopbrengst.

Prima
Voor dieren met een hogere voeropname van meer dan 2,2 kg en een hoger opleggewicht van 23-25 kg. De Prima-reeks geeft een scherpe prijs/prestatie-verhouding. Een lage pakketvoerprijs in combinatie met prima resultaten zorgen voor een goed financieel resultaat.

Aanvullende voerlijnen

Daarnaast zijn er twee aanvullende voerlijnen:

Norma 
Voor dieren met een extra hoge voeropname (>2,3 kg) en extra hoog startgewicht (>25 kg). Norma heeft een scherpe prijs per 100 kg en is speciaal ontwikkeld voor borgen.

Vital
Voor dieren die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van darmgezondheid.

Wilt u meer weten? 

Klik hier om meer te lezen over welke nutritionele innovaties er in het voer zitten.

Wilt u meer informatie over onze aanpak in vleesvarkensvoeding? Klik hier of neem dan contact op met uw specialist/accountmanager, onze klantenservice of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.