Waar ben je naar op zoek?

Voedingsaanpak geiten: Capri

Afbeelding: Capri-aanpak

Capri is de voedingsaanpak van ForFarmers voor geiten. Capri staat voor gezonde en goed producerende geiten. Goed voer en vakkundig advies van uw geitenspecialist zorgen voor een hoge voerwinst, uitstekende melkproductie, soepele transitie en veilige opfok. Capri melkt gezond!

Hoe werkt het?

Veilig en doelgericht geiten voeren doet u met de Capri voedingsaanpak van ForFarmers. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstelling kiest u één van de drie voerreeksen: Prima, Optima of Maxima. Zo haalt u het maximale rendement uit uw geitenhouderij.

1. Prima - Voer voor de meest scherpe prijs-prestatieverhouding.
2. Optima - Voer voor een optimale voerwinst. 
3. Maxima - Voer voor de hoogste prestatie per geit. 

De drie belangrijke pijlers onder onze innovatieve geitenvoeders

Afbeelding: Template hoofdfoto Capri-aanpak 720x290
1

Nutritie

Ons Nutritie & Innovatiecentrum staat aan de basis van onze geitenvoeders. Samen met onze geitenhouders en verschillende onderzoekscentra werken we continu aan voerinnovaties voor de geiten. Deze testen we eerst op verschillende praktijkbedrijven, voordat we ze in de markt introduceren. Zo borgen we de stap van wetenschappelijk onderzoek naar voer voor uw geit.

2

Team

Het unieke van ons team is dat u advies kunt inwinnen bij meerdere specialisten. Uw geitenspecialist adviseert u op het gebied van voeding en management. Daarnaast beschikt ons team over specialisten met solide kennis over ruwvoer, opfok, klimaat, wet-&regelgeving en
bedrijfsstrategisch advies. Dit team werkt samen met u aan de toekomst van uw bedrijf: For the Future of Farming.

3

Rantsoenadvies

Wij zijn expert in voer en voeding, maar de geit bepaalt. We werken niet alleen met ons rantsoenberekeningsprogramma, waarin de nieuwste kennis op het gebied van voederwaardering en dierbehoefte zijn verwerkt, ook kijken we naar uw geit. Welk gedrag zien we in de stal? Hoe verloopt de vertering? Op basis hiervan stellen we het rantsoen samen. Dit staat garant voor een optimale voerbenutting en uitstekende melkproductie.

Resultaten monitoren met Agroscoop

Om de resultaten van uw bedrijf te monitoren, beschikt ForFarmers over Agroscoop. Dit monitoringsprogramma zet de technische en financiële kengetallen van uw bedrijf overzichtelijk op een rij. Bovendien krijgt u een goed beeld van uw voerwinst. Wilt u gebruikmaken van Agroscoop? Geef dit dan door aan uw specialist of dealer.

Onze Capri-aanpak is onderverdeeld in vier hoofdthema's

Afbeelding: Template hoofdfoto Capri-aanpak 720x290_1

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de onze voedingsaanpak voor geiten, neem dan contact op met uw specialist, regionale dealer of onze Klantenservice Herkauwers. We helpen u graag verder.