Waar ben je naar op zoek?

Voedingsaanpak geitenlammeren: Vita Capri

Vita Capri is de voedingsaanpak van ForFarmers voor geitenlammeren. De aanpak is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en vormt de basis voor gezonde, hoogproductieve geiten. Veertig kilo op zeven maanden leeftijd en klaar om gedekt te worden, dat is het uiteindelijke doel van Vita Capri.

Goed verteerbare, hoogwaardige grondstoffen waarborgen de veiligheid van zowel kunstmelken als brokken. Dankzij de goede smaak eten de lammeren het graag. Het resultaat: gezonde lammeren met een hoge groei.

Assortiment

ForFarmers heeft drie kunstmelkpoeders en vier soorten startvoer in het Vita Capri assortiment voor geitenlammeren. Welke u inzet is afhankelijk van de gewicht van het lam en het doel. Wilt u meer weten over de specifieke eigenschappen van de verschillende brokken, neem dan contact op met één van onze geitenspecialisten

VitaMilk Capri

•    VitaMilk Capri Max: voor de 1e fase en voor het afmesten van bokken
•    VitaMilk Capri Solide: voor de 2e fase
•    VitaMilk Lam Avanti: voor het afmesten van geitenbokken tot 21 dagen

ForFarmers levert ook Sprayfo-producten, zoals de Sprayfo Geit Supreme, Sprayfo Geit en Sprayfo Geit Primo. Voor bokjes mesten (21-dagen-regeling) kunt u de VitaMilk Lam Avanti inzetten.

Care+

Onze melkpoeders bevatten Care+. Care+ is een mengsel van natuurlijke ingrediënten dat de weerstand ondersteunt en o.a. darminfecties helpt te voorkomen.

Vita Capri mengvoer

Afbeelding: Vita Capri Mengvoer

Meten is weten

•    Lamgroeianalyse: hiermee monitort u op een eenvoudige manier de ontwikkeling van uw lammeren.
•    Lammerscan: samen met uw geitenspecialist haalt u de belangrijkste verbeterpunten in de opfok naar boven. Zo werkt u doelgericht aan een beter resultaat. 

Voer vretende geiten
“Al onze melkpoeders bevatten hoogwaardige grondstoffen in een uitgebalanceerde hoeveelheid vet en eiwit. Zo is de behoefte van het lam ingevuld en kan het lam zijn potentiële groei waarmaken." Alien van der Hem - Marketingmanager Geiten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de onze voedingsaanpak voor geitenlammeren, de specifieke poeders, voeders of hulpmiddelen, neem dan contact op met uw specialist, dealer, klantenservice of vul het informatieformulier in. We helpen u graag verder.