Waar ben je naar op zoek?

Kalvermelk: VitaMilk

Kiest u voor prestatie of eenvoud? Voor uw jongste kalveren hebben we een aanbod van verschillende kalvermelkproducten.

Kunstmelk voeren door hoge melkprijs nu nog aantrekkelijker!

Door de hoge melkprijs is het nu extra rendabel om kalveren kunstmelk te voeren in plaats van koemelk. Door de koemelk te leveren en over te stappen naar kunstmelk behaal je al snel een voordeel van €40,- per vaarskalf. Voor een melkveebedrijf met 100 koeien levert dit meer dan €1500,- per jaar extra op. Het voeren van kunstmelk heeft nog veel meer voordelen, ook voor het kalf. 

Voordelen van kunstmelk ten opzichte van koemelk:

  • ​​​​​    Bevat een uitgebalanceerde verhouding aan vet en eiwit
  •     Alle melkpoeders bevatten Care+ om de weerstand van het kalf te ondersteunen
  •     Bevat vitaminen en mineralen voor een gezonde groei van het jonge kalf
  •     Geen risico op overdracht van ziektekiemen
  •     Financieel interessant alternatief bij hoge melkprijzen

Assortiment

•   VitaMilk Titan
Op een veilige manier, maximale groei bij uw kalveren behalen? Met VitaMilk Titan geeft u uw kalveren een topstart! Deze nieuwe melkpoeder heeft een unieke samenstelling en bevat een hoog aandeel vet en eiwit, wat naadloos aansluit bij de behoefte van uw kalveren. Lees hier meer > 

•   VitaMilk Premium

Dit kalvermelkpoeder is gericht op maximale prestatie en weerstand van het kalf. Het bevat mager melkpoeder met een hoogwaardig weipoeder. Een intensief melkschema geeft een hogere groei in de melkperiode. Dit zorgt voor de aanleg van meer uierweefsel, een beter afweersysteem en stimuleert de opname van ruw- en krachtvoer.    

•    VitaMilk Elegant
Een melkpoeder uit de prestatiereeks. Bevat hoogwaardig weipoeder voor een goede vertering en hogere groei.

•    VitaMilk Silber
Gezond, mager melkpoeder en met name geschikt voor bedrijven die nu koemelk voeren aan de kalveren.

•    VitaMilk Classic
Kiest u voor eenvoud, dan is de VitaMilk Classic een goede keus. Dit product bevat zowel plantaardige eiwitbronnen, weipoeder als weipoederconcentraat.

drinkwater kalf
“Al onze kalvermelkpoeders bevatten hoogwaardige grondstoffen een uitgebalanceerde hoeveelheid vet en eiwit. Zo is de behoefte van het kalf ingevuld en kan het kalf zijn potentiële groei waar maken”. Alien van der Hem - Marketingmanager Jongvee

Kunstmelk aanmaken

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over de ons kunstmelkassortiment voor kalveren, neem dan contact op met uw specialist, dealer, klantenservice of vul het informatieformulier in. We helpen u graag verder.