Waar ben je naar op zoek?

Ontmoet ons NOVA-team

NOVA-team

Van uw zeugen moet u het hebben. Vitale zeugen met een hoge productie en lange levensduur, daar streven we gezamenlijk naar. Het NOVA-team van ForFarmers heeft volledig focus op zeugen om u nog beter te ondersteunen bij het realiseren van betere prestaties en een hoger rendement.
 

Toegewijde specialisten

Het NOVA-team bestaat uit zeugenspecialisten, een technisch specialist en een nutritionist. Een aantal teamleden heeft een specialisatie, zoals geltenopfok.

  • Toegewijde specialisten
  • Passie voor zeugen
  • Oplossingsgerichte voeders
  • Doelgerichte aanpak

Kennis en ervaring gebundeld

Binnen het NOVA-team werken de specialisten samen met het Nutritie & Innovatie Centrum (NIC) van ForFarmers. Ook heeft het team korte lijntjes met productie. Daarnaast heeft het team buiten de eigen organisatie nauwe contacten met netwerkpartners, zoals de dierenarts. Zo wordt alle kennis en ervaring rondom zeugen gebundeld en gedeeld met u.

Doelgerichte aanpak

Samen met u werken de specialisten aan het behalen van bedrijfsspecifieke doelstellingen. Door de kennis en ervaring van het NOVA-team te combineren met deze doelgerichte aanpak komen de NOVA- en Protect VS-voeders nog beter tot hun recht. Het resultaat is betere zeugprestaties en meer rendement.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer weten over het NOVA-team? Of contact met één van de specialisten? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice via 088 - 024 8070 of vul het contactformulier in.